Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Szeretettel üdvözöllek a coaching világában!

Egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életre törekszel?  Éppen változásokon mész keresztül?  Lehet, hogy van egy olyan része az életednek, ahol jól jönne egy kis tisztánlátás, motiváció vagy döntéshozatal.  Például szeretnél időt találni egy bizonyos elfoglaltságra, állást változtatni, találni egy partnert, az önmagad érdekében gyakrabban, bátran felszólalni,  vagy eldönteni elköltözz-e. Vagy csak nagyobb megelégedettségre és boldogságra vágysz, és magad sem tudod hogy mi hiányzik.

A coaching segítségével nagyszerű eredményeket érhetsz el, ha készen vagy

  • a döntéseid segítségével a saját kezedbe venni az életed,

  • felfedezni melyek a legfontosabb céljaid,

  • kidolgozni egy tervet az elérésükhöz, és

  • véghezvinni a döntéseidet.

Az ember mindig többet szeretne.  Nagyobb sikert, több pénzt, belsőségesebb kapcsolatokat, egy mélyebb életélvezetet, vagy akár csak azt, hogy jobban tudjon koncentrálni arra ami fontos.  Olvasd el az itt található információt hogy megtudd, hogyan tudok segíteni abban, hogy az életed minden része az értékeidnek megfelelően alakuljon és így kiteljesedettebben, kiegyensúlyozottabban élj.