Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Mi is az a coaching?

A “coaching” szó mind egy szakmát, mind egy folyamatot takar. A coaching szakma képzett képviselőit nagyon sokféle módon képzik és vizsgáztatják világszerte mielőtt diplomát szerezhetnek.

A coaching folyamat egy egyenrangú, partneri viszonyra épül a coach és az ügyfele között. Ennek a kapcsolatnak a kizárólagos célja a kliens hatékonyságának, életegyensúlyának és megelégedettségének a növelése. Az én szakmám az, hogy segítsek Neked kitalálni (vagy ha már tudod, pontosítani) hogy melyek a legfontosabb céljaid és hogyan tudod ezeket elérni. Ez a folyamat teljes titoktartás mellett és ítéletmentes környezetben történik, így biztosítom, hogy minden külső hatás nélkül, csak Rád, a Te értékeidre és vágyaidra koncentrálunk. Én nem próbállak semmilyen irányban befolyásolni és nem ragaszkodom egy előre kitervelt végeredményhez sem. A folyamat során együtt fedezzük fel ami Benned rejlik és minden sikerből és kudarcból tanulunk, hogy hatékonyabban léphessünk előre. Végig a Te kezedben van a gyeplő.

A co-active model, amelyben én dolgozom, arra a hitre épül, hogy a kliens teljes (úgy vagy tökéletes ahogy vagy, nem kell semmit “megjavítani” Rajtad), megoldásokkal teli (Benned rejlenek a megoldások, vagy tudod hol találod meg őket) és kreatív (ha igazán gondolkozol, sok jó ötlettel tudsz előállni). Birtokában vagy annak a tudásnak, amire szükséged van és így képes vagy megoldani a saját problémáidat melyek az ideális életed és közted állnak. Így én főleg nem tippeket adok, mint egy tanácsadó, hanem kérdéseket teszek fel melyek segítenek Neked abban, hogy megtaláld a Benned rejlő válaszokat és ezekkel nagyobb sikereket érj el. Csak Te tudod, hogy mi Neked a legjobb, akkor is ha meghallgatsz sok jó tanácsot. Tapasztalatom szerint a legtöbb embernek pontosan az a baja, hogy másokra hallgat önmaga helyett. Ahhoz viszont tartlak, amit önmagad határozol el, és a heti “házi feladatok” során be kell számolnod arról, mit tanultál a végrehajtásukból, vagy hanyagolásukból.

Szerintem az ember életének minden része – karrier, kapcsolatok, egészség, személyes fejlődés, pénzügyi helyzet – összekapcsolódik, és bármelyiken dolgozunk, a többi is előkerül a cél elérése felé vezető úton. Így én az egész emberrel dolgozom és a teljes életedet fejlesztjük.

Néhány terület amin kliensekkel dolgozom:

  • az életminőség növelése az által, hogy eddig elrejtett, fontos belső értékeket fedünk fel, melyeknek megfelelően kell építeni az életed különböző részeit;

  • bármely létező cél elérése érdekében pontos tervet dolgozunk ki és számonkérés mellett minden lépést végrehajtasz;

  • egy kiteljesedettebb és kiegyensúlyozottabb élet megteremtése annak felismerésén keresztül, hogy sokszor tudatos, nehéz döntéseket kell hozni egymással konfliktusban álló érdekek között;

  • a kívánt eredmény elérése az által, hogy különböző szemszögekből vizsgáljuk meg az eseményeket, a lehetséges hozzáállásokat és reakciókat.

Szívesen felajánlok egy próbabeszélgetést, hogy megértsd hogyan tud ebben a coaching segíteni.