Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Katáról

kataszasz.png

Az Egyesült Államokban szereztem meg az első diplomámat közgazdaságból és nemzetközi kapcsolatokból (University of Pennsylvania), ezután pedig a jogi diplomámat (University of Michigan Law School). Több évig dolgoztam mint gazdasági ügyvéd nagy nemzetközi irodákban New Yorkban és észak-Kaliforniában.

Nem voltam megelégedve sem a saját életstílusommal, sem azzal, amit a környezetemnek nyújthattam. Ekkor hallottam a coachingról, ami nagyon sok személyes értékemet kifejező szakmának tűnt. Az egyik legismertebb coaching intézet, a kaliforniai Coaches’ Training Insitute diplomájának megszerzése óta mint executive és életviteli coach dolgozom. Klienseim között vannak bankárok, vállalati vezetők és beosztottak, kisvállalkozók és nyugdíjasok. Ők mind leginkább csak nagyszerű emberek, akik a segítségemmel boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá váltak. Számomra ez a legcsodálatosabb szakma a világon.

17 évi külföldi tartózkodás után néhány évvel ezelőtt költöztem vissza Magyarországra. Amerikai klientúrámmal továbbra is dolgozom, és most Magyarországon is szeretnék hozzájárulni a coaching erejének megismertetéséhez.